Alice filosofi

Nej jag vet att jag inte har lagt mig än, fast jag är tröttare än tröttast men just idag arbetar mitt lilla huvud extra mycket. Ni vet de där filosofiska infallen jag kan få ibland? Jag tror det är en sån där flummdag/kväll idag...

Jag tänker så mycket på ödet. Ja ni vet att saker och ting är förutbestämt och att vi egentligen inte kan påverka det sådär jättemycket. Ja jag tror inte det i alla fall, kanske eventuellt litegrann men en del saker ska man bara vara med om och en del saker ska bara hända. På gott och på ont. Livets erfarenheter kommer på det viset, dock tror jag vi känner av motgångarna som mest, jag gör det i alla fall. Inte tusan minns jag väl alla de gånger då saker och ting har gått bra för mig? Eller ja, jo en del gör jag men när allt går emot mig, vilket det gör ofta nuförtiden så minns jag ofta inte alla de bra stunder jag haft. Alla gånger jag haft ett fantastiskt "glid" som min mamma gärna uttrycker det.

Istället kan jag stänga in mig i mig själv för en liten stund och tycka så otroligt synd om mig själv, när det går dåligt eller inte riktigt vill sig som jag vill. Som sagt, det har varit mycket negativt på senare tid och lite tycks det hålla i sig. Men mellan de här glädjedödande attackerna som kommer när jag tänker för mycket så försöker jag tänka positivt. På riktigt! Nu tänker jag att saker och ting faktiskt haft en bra mening tidigare. Alla de gånger då motgångarna visar sig så har det faktiskt slutat bra! Ja än så länge i alla fall! Så det gör det säkert denna gången också!

Jag vet att det är mina nära och kära som får ta de stunder då jag tycker allt är skit och gråter och tycker extremt synd om mig själv. Förlåt.. Men ni ska veta att jag tycker ni är fantastiska och att jag faktiskt lyssnar på er, även om det inte märks eller om jag är lite envis lite då och då. Jag gör faktiskt det!

Hmm.. ja jag vet inte men det känns som om jag tappade tråden lite där.. Men jag tror jag fick sagt det jag ville ha sagt, eller så blev det bara en massa rappakalja..som vanligt! Men nu ska jag faktiskt sova på riktigt för jag kan knappt hålla ögonen öppna. Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Det fixar sig...:) Det gör det alltid på ett eller annat vis! Syster yster :):):)

2011-09-05 @ 11:25:26
Postat av: Alice

Jadu det vette fan om det gör.. Känns hopplöst!

2011-09-05 @ 12:13:37
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0