Dreamer

Det är på kvällar/nätter jag faktiskt mår som absolut bäst. När jag får sitta i min ensamhet, kika runt lite på nätet och lyssna på underbar musik. Speciellt bra är det med gammal musik, ni vet sån musik man lyssnade på för kanske tio år sen eller ännu längre tillbaka? Jag vet att jag sagt det förr men jag kan inte annat än att bara drömma mig bort till min egen värld där allt är fantastiskt och inte ett bekymmer i världen har man och näst av allt... Jag är så otroligt lycklig i mina drömmar att jag inte vart jag ska ta vägen. I mina drömmar är allt perfekt ingen bitterhet, ingen avundsjuka och elaka människor som vill mig illa. Alla bara är glada och skrattar med mig.

Jag är född till drömmare. Det är väl på gott och ont,när jag drömmer mig bort så kan jag fly mitt trista och gråa liv. Ja inte för att jag har något dåligt liv eller på något sätt ska klaga egentligen. Absolut inte. Men vardagen blir lätt så trist, det händer för lite. Jag vill leva ett fartfyllt och händelserikt liv! Jag vet bara inte hur tusan det ska gå till... Drömmarna finns ju där och kanske blir det, det närmsta jag kommer att leva så. Men jag tror fortfarande att livet kan förändras över en natt, och det kommer jag nog tro tills den dag jag lämnar för gott. Det kommer dröja länge.

Sov gott mina kära läsare, imorgon är en ny dag med nya äventyr! Om inget annat så är det ytterligare en dag för fantastiska drömmar!Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Du får ta ledigt från några av dina föreläsningar...som jag har försökt övertala dig till :) Så stickor vi en vecka....jag tycker också allt är grått och trist...det är bara till att säga......NÄR?

2011-09-23 @ 08:47:32
Postat av: Alice

Ah det vet du jag inte kan mamma. Inte just nu i alla fall, jag hade ju tänkt klara av kursen ;P Vi kan se när det närmar sig jul! <3

2011-09-23 @ 09:31:12
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0