Fredag

Goddagens kära läsare!

Idag är jag smått trött och irriterad på en mängd olika saker.. Jag kanske vaknade på fel sida idag, jag vet inte riktigt säkert. Men jag vet i alla fall att jag är trött på att försvara på olika sätt och vis. Varför jag ens bryr mig vet jag inte men vissa dagar bryr man sig kanske mer än andra, dessutom har jag så pass mycket tid att tänka i min ensamhet här uppe i Halmstad så det går åt så otroligt mycket energi.. Så jävla dumt.

Så idag ska jag ta tag i livet hyfsat tidigt. Än har jag inte ätit frukost, men det ska jag strax göra. Sen ska jag klä mig, åka och handla mat och grejer så jag kan skicka returen till Adlibris. Jagahde ingen rejäl tejp att sätta ihop dem med.. Sen får jag åka till Jutaplatsen som stället man hämtar ut och lämnar in brev/post på.. Och så blir jag 200 spänn fattigare på portot där ja.. Små saker att hänga upp sig på men ytterligare en irritationsmoment jag blir påminnd om när jag ser bokhögen som står bredvid datorn.. Nej så lika bra att bli av med mögen.

När jag gjort mina nödvändigheter så ska jag nog ta mig en joggingtur själv idag, sen ikväll tar jag Kola på sin motionsrunda. Har jag föressten berättat hur superduperduktig han var igår? Han sprang inte som en propp i utsträckt koppel mer än 10 min igår! Annars hängde han på hur bra som helst! Min duktiga Kolakille!

Nej som sagt, åter till verkligheten.Vi hörs senare och jag hoppas mitt humör är bättre än nu, maten kanske får en att bli lite glad?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0