Fredagsmys!

Efter promenaden idag i naturen så blev det en god pizza från Calvinia (tror jag de heter?), jag skulle egentligen laga mat tänkte jag.. Men pluggandet tar kål på skallen så det blev något snabbt och gott!

Därefter satt jag och kollade in en dokumentär om nätdejting. De som var med i domuentären hade träffat sitt livs kärlek genom internet, ni vet på den tiden man kopplade upp sig via telelinjen och modemet lät och hade sig?! En av de som var med där var en kille som var uppvuxen i en stark troende familj, som gick i kyran två gånger om söndagarna och varje onsdag. Killen i fråga var homosexuell, och hade det därför inte så lätt att "komma ut ur garderoben" så nätet blev hans räddning. Han hade en hemlig beundrare som skrev till honom varje dag och det blev grövre och grövre ord och namn han blev kallad för.. Han reagerade för det började bli lite för mycket och han sa att om han träffat honom i verkligheten hade han nog aldrig gått med på det. I slutändan visade det sig vara en högt uppsatt politiker, som hävdade för allmänheten att han inte stödde homosexualitet.. Se som det kan gå?

Varöfr jag nu kom in på det.. men det var lite märkligt och intressant får jag väl säga. Men ja hursomhelst så kom John upp idag och vi har kollat på fyrans film tror den hette till jordens mittpunkt, supermysig! Men nu har han gått och lagt sig för han har varit uppe tidigt idag och jag antar det snart är dags för mig att nanna kudden också. Hoppas ni har en härlig fredag! Hörs imorgon! Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0