God förmiddag!

Vaknade av smällande i skåpsluckor, skramlande disk och knarrande dörrar.. Ja just det min kära mor sov över. Inte för att jag ska gnälla för mycket för hon hjälper mig att få fint här, men hon är också extremt morgonpigg.. :P

Sov rätt så gott inatt, en Keddy på vänster sida om mig i sängen och en Kola på höger sida på golvet.. Ja det har aldrig riktigt varit Kolas grejatt sova i sängen. Bara som valp och då väckte han mig med sina snarkningar som en fullvuxen man och utsparkande från väggen.. Men ja, hur som helst så gillar han inte att sova i sängen, misstänker han blir varm med all sin päls!

Snart dags att bege sig ut på äventyr innan jag ska läsa lite genus hade jag tänkt. Böckerna för data administrationen ska tillbaka också.. 180 spänn lär det kosta att skicka tillbaka dem.. Oh yes vad roligt. Men hellre det än att punga ut 900 spänn för några böcker jag inte ens kommer ögna igenom. Mina nya däremot verkar såå mycket mer intressanta OCH står på svenska, ingen avancerad engelska här inte!

Hörs sen fina läsare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0