Jaha..

Idag har jag varit trött i princip hela dagen, ni vet sådär jobbigt trött! Knappt haft ork till något. Men ja jag antar att det är så vissa dagar, det var ju trots allt full rulle hela helgen!

Jag har suttit och läst mina favoritbloggar, allihopa faktiskt! Ibland blir de kanske bara de 3-4 absolut bästa som jag kollar några gånger om dagen när jag har tid över men idag har jag faktiskt läst allihopa! Härligt! Ibland är det dock lite skrämmande att man faktiskt intresserar sig så mycket för vad andra gör. Men som jag sagt så många gånger förr så blir det ju som om man känner personen vars blogg man läser. Ja i alla fall dem man läser dagligen och för dem som faktiskt uppdaterar i alla fall en gång om dagen.

Sen kan man ju vända på det och tänka att ni som läser min blogg, vare sig jag känner er in real life eller inte faktiskt kanske tycker att ni känner mig också? Kanske har ni saker ni gillar med mig (jag hoppas det finns något iaf eftersom ni läser min blogg), och kanske en del sidor hos mig som ni retar er på? Tja.. alltså jag har ju inte släppt er helt in på livet men det är ju nära nog för att ni ska kunna urskilja mina bra och dåliga sidor, eller?

Som bloggaret tycker jag det är jätteintressant och veta vem ni är, mina kära läsare. Så lämna gärna ett litet avtryck lite då och då. Har ni en blogg får ni gärna skriva adressen så jag kan hitta er. Vem vet, kanske är din blogg min nya favorit?

Nu ska jag spana vidare efter vinterjacka och sen är det väl snart dags för att nanna, skola imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0