Lördagstankar

För att vara helt ärlig så är det nog inte riktigt min grej att vara hemma så mycket som jag varit denna veckan.. Jag tänker på tok för mycket på saker och ting och tyvärr inte till det bättre. I alla fall inte idag. Men idag ska jag inte dela med mig av mina tankar.. En del saker vill jag behålla för mig själv för jag mår bäst av det, vare sig människor i min närhet vill hjälpa mig eller ej. Så är det bara så, jag vill inte dela med mig av allt och när jag känner att jag vill göra det så lovar jag att göra det.

Mitt huvud snurar av alla tankar som finns där inne. Ibland önskar jag att det fanns en knapp man kunde trycka på för att stänga av tänkandet. Det hade blivit så lugnt och tyst då..

Jag hoppas ni alla har en fantastisk lördag. Min lördag har som sagt bestått mest av att vara hemma, lite pizza, lite godis på det.. Jag har även konstaterat att det bara går rent skit på tv:n, jag har 1:an, 2:an, 4:an och barnkanalen.. Kanske inte så konstigt? Antar att jag får överväga att betala för lite fler... typ 5:an eller 3:an så det finns något man kan se.

Innan sängdags ska jag läsa mina favoritbloggar och sen hoppas jag på en godnatts sömn. Sov gott!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0