Miss World Sweden

Nope än har jag inte börjat städa.. Jag är som sagt helt slut i kolan. Satt och spanade runt på lite olika sidor och fick en heltossig idé som jag ännu inte övervägt ordentligt. Jag behöver lite ny träningspush för motivationen ligger långt nere i botten just nu och fick snilleblixten att jag skulle träna inför kvaltävlingen för Miss World Sweden! Jag har verkligen INGEN förväntningar alls, men det hade ju om inget annat varit kul att träna inför något. Så why not?! Jag tror faktiskt jag ska satsa på en kvaltävling, alla får ju lov att söka fram tills det år man fyller 24 år. Alltså har jag bara möjligheten nästa år också.. Jo nu har jag bestämt mig, jag ska börja träna inför det! Blir jag uttagen är det et STORT +, om inte så är jag säkerligen i bra form i alla fall! Får se det som en kul grej!

Från och med imorgon så ska det börja tränas, ätas rätt och diverse. Jag vill dock poängtera att jag inte under några omständigheter, kommer banta eller föröska gå ner i vikt/komma i form på konstgjord väg.

Gött pepp detta! Nästa års kval körs om 5 månader och 5 dagar. Heja heja!

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh vad kul! heja dig!! :)

2011-09-25 @ 23:02:50
URL: http://mariamelon.com
Postat av: Alice

Yeey! Det lär behövas ;P

2011-09-26 @ 09:54:55
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Miss World Sweden 2012

Vi ser fram emot att få in din ansökan till 2012 års kavltävling.

Lycka till med träning och kost.

Behöver du inspiration och tips så följ oss på www.missworldsweden.se. Vi kommer att ta in ett antal specialister som kan ge råd och tips på hur man lyckas med sina mål.

Ps. glöm inte se finalen den 6 nov. på Star Tv.Miss World Sweden 2012

2011-09-26 @ 11:25:52
URL: http://missworldsweden.se
Postat av: Alice

Sv: Nej men vad roligt att ni lyckades hitta mig här! Nu blev jag ytterligare peppad för att skicka in mitt bidrag! Jag lovar att hålla utkik efter era tips! Kan behövas! :D Ses till våren ;)

2011-09-26 @ 19:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0