My destiney

Då har en avocado med keso och en varma koppen slunkit ner också.. Hemskt vad jag äter nuförtiden? Fast än så länge så är det ju ganska så nyttigt så jag antar att jag inte har något att klaga på, dessutom rör jag mig hyfsat mycket ;P

Som vanligt sitter jag och kvällsfilosoferar som jag valt att kalla det. Ni som brukar hälsap å vet att jag tror på ödet. Om ödet sedan är gud eller något helt annat låter jag vara osagt för det vet jag inte ens själv, ja om det nu finns något. Om det nu inte bara är så att jag bara fått för mig det. Så kan det ju förstås också vara.

Mycket som händer i mitt liv har visat sig att förr eller senare vara till det positiva. Ja även i de mörkaste stunderna jag haft har bevisat sig gång på gång att det faktiskt blir till det bättre. Man kanske inte riktigt kan tro på det i den stunden, men om man bara litar på ödet så leder det en rätt. Men visst kan det vara frustrerande, att inte veta vad som komma ska? Välkommen till mitt liv, så har jag nog faktiskt levt mina senaste år. Visst ahr jag panik mellan avrven men det ordnar sig alltid.

Just nu är jag sådär extra spänd på vad ödet har för planer. Uppenbarligen så var det inte rätt utbildning för mig, alltså It-forensik.. Genus är väl intressant, men jag tror knappast det är något jag vill arbeta inom..eller? Annars tror jag det finns någon annan bra anledning till att jag hamnade här.. För jag fick det faktiskt jävligt bra, inte för att vara sådär skrytsam men (ja jag vet..jag är det ändå..förlåt) jag fick en riktigt fin lägenhet i ett underbart område med fantastiska människor! Djuren stormtrivs här och även om jag känner mig ensam mellan varven har jag alla där hemma jag kan telefonterra nästan hela tiden. Så nej, jag tror att detta blir bra! När jag vet varför jag hamnade här så ska jag berätta för er!

Over and out!


Jag vet faktiskt inte varför jag valde denna bilden.. Men jag är ju lite weirdo ibland så den kanske kan vara passande iaf.. ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0