Onsdagsmys!

Nu har jag läst lite.. jag har en del att läsa till har jag bestämt! Jag ska ju börja skriva på nästa tenta fråga imorgonkväll hade jag tänkt och då måste jag ha läst ut boken som inte är på mer än 200 sidor. Ja eller måste och måste men jag hade tänkt det i alla fall!

Om en kvart börjar Bron på ettan, den är faktiskt inspelad i Ljunghusen, där jag är uppvuxen! De spelade in den där i våras och de stängde av vägen hem till pappa titt som tätt och som plåster på såren inför skjutscenerna som spelades in så fick pappa 5 biobiljetter. Alltid något! Så det ska bli skoj att se om man känner igen sig!

När Wallander spelades in där nere för kanske tio år sedan kunde man knappt se att det var inspelat där! Jag och några av mina klasskompisar stod utanför och spanade på inspelningarna då! Vi tyckte ju det var hur häftigt som helst att de spelade in en film där vi bodde då. Men ja vi var små pluttar då.. Aja hur som helst så ska det bli kul att se lite av serien i alla fall!

Ha en trevlig kväll!


21.00 SVT 1

Kommentarer
Postat av: dite

tänkte tipsa om mina tävlingar på bloggen just nu;

antingen där du kan vinna en hårdonut;

http://afroditeedreflo.blogg.se/2011/september/vinn-en-hardonut.html#comment

eller då du kan vinna ett skönhetspaket;

http://afroditeedreflo.blogg.se/2011/september/tavla-om-ett-skonhetspaket.html#comment

haft en bra vecka hittills annars? :)

2011-09-21 @ 21:30:32
URL: http://afroditeedreflo.blogg.se/
Postat av: Björne

What? Visste jag inte. Hur spännande miljöer kan det vara där nere tänker jag spontant :P Men kul att världen får se vårt vackra homeplace! =)

2011-09-21 @ 22:04:33
URL: http://bjornjensen.blogg.se/
Postat av: Alice

Björne: Haha jadu inte vet jag med tillräckligt spännande (eller kanske öde) för att de ska komma tillbaka 10 år senare. Men visst är det trevligt, man känner ju igen en hel del!

2011-09-21 @ 22:32:18
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0