Söndagsmys

Idag har det varit en lugn dag även om jag av olika orsaker har tänkt så det knakar i skallen, eller ekar kanske? En tur till Entre tidigt eller ja hyfsat tidigt i alla fall idag för att handla födelsedags presenter till John och ett par jeans till mig själv. Jag vet inte riktigt vad som hänt för jag ahr inte tränat såhär lite på år och ändå bara försvinner jag? Jeansen satt så det såg ut som om jag hade en stor blöja igår.. De har ändå suttit hyfsat tight för lite mer än ett år sedan? Eller ja inte ens det utan för någon månad sen! Skumt, hur som helst så fick jag ett superkap på Cubus för 199 kr, jag visar dem imorgon!

Jag stod och snackade med världens trevligaste expedit på Jack & Jones idag, shit så trevlig tjej! Det var nästan som om vi känt varann hur länge som helst. Jag gillar sociala människor! Det känns så skönt att veta att det faktiskt finns människor som är litegrann som jag! Även om de inte är många så stöter man på dem ibland och det är så skönt!

Men ja, annars har det varit en lugn dag idag. God mat hemma hos familjen Drakfelt och sen 16 mils körsträcka hem för att ja sitta här och nörda mig? Tanken slog mgi faktiskt om jag inte skulle stannat i  Malmö tills imorgon bitti.. Men sömnen var lite extra lockande idag! Hoppas ni haft en fantastisk helg kära läsare!

Nu ska jag lyssna lite på Melissa Horn innan det är dags att nannakudden igen! Natti!



Kommentarer
Postat av: Maria

Låter som du haft en helt underbar helg! Sov gott :)

2011-09-04 @ 23:37:11
URL: http://mariamelon.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0