Sunday bloody sunday

Jag vågar nog påstå att alla på något sätt i alla fall har hört U2:s låt bloody sunday? Ja och idag ÄR det söndag och även om klockan inte är så mycket än så undrar jag vart denna härliga helgen tog vägen? Fredagen blev till en riktig " Nuuuu är det fredagsmyyyys om det så är det sista jag gör..." Ruskigt härligt att bara ligga i soffan och glo på tv med pojke och husdjur!

Gårdagen var det full rulle hela dagen, eller ja nästan i alla fall. En låååång skogspromenad med John och Kola, därefter var det dags att tvätta lite, blogga och var allmänt datanördig, ja ni vet så som jag brukar vara?! Kvällen tillbringades med att leta efter en härlig restaurang här i Halmstad. Vi valde att åka till Tylösand och fick reda på att den enda restaurang som hade öppet var på hotellet. Jag kan lova er att det såg ruuuskigt härligt ut när man kom upp där, men tyvärr hade de inget vegetariskt alternativ så vi fick bege oss vidare. Så vi hamnade en bit från där jag bor på en superhärlig Krog. Bäckagårds krogen, god mat och trevlig personal! Fantastico!

Såhär såg jag ut igår, ja jag vet bilden är lite sådär men vafan.. Har inget bra ställe att sätta kameran på än :P

Myspys igår

SÅdär dags att ta tag i livet igen då, har MASSOR som ska göras idag.. blää! Hörs sen!

Kommentarer
Postat av: martina

Just nu har jag 6st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första kan du vinna en riktigt ball earcuff från Delicious Design.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7554/tavling-i-samarbete-med-delicious-design/I den andra kan du vinna en valfri produkt från Runns.se eller Erikasgarderob.se till ett värde av högst 250kr.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7324/tavling-vinn-valfri-vara-fran-erikasgarderob-se-eller-runns-se-till-ett-varde-av-250kr/

/

I den tredje tävligen är det ett valfritt smycke från Smyckenby som kan bli ditt!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7627/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smyckenby/I den fjärde tävlingen kan du vinna ett par grymma hörlurar från UrbanEars!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7757/tavling-vinn-ett-par-horlurar-fran-urban-ears-i-samarbete-med-snowandmotion/I den femte tävlingen har du chansen att kamma hem en valfri silverängel från Gili Design!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7778/tavling-vinn-en-valfri-silverangel-fran-gili-design-i-samarbete-med-silverbiten/Och i den sjätte tävlingen kan du vinna ett presentkort på 500kr hos Sovtex!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7793/tavla-om-en-presentkod-pa-500-hos-sovtex/Ha en bra dag :)

2011-09-25 @ 12:48:11
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: -'

Hej jag har nyss startat en blogg om min vikt, jag skulle behöva eran hjälp med lite träningstips, har du något att dela med dig av? :)

2011-09-25 @ 14:16:56
URL: http://kampenmotvagen.blogg.se/
Postat av: -'

Tack så mycket för tipsen! :) kram

2011-09-25 @ 15:39:27
URL: http://kampenmotvagen.blogg.se/
Postat av: Alina

händer ikväll snygging? =)

2011-09-25 @ 17:44:17
URL: http://alinah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0