Välfylld kyl

Sådär hemma från Willys och ÖB, jag verkligen ääälskar att jag har alla bra och billiga ställen två minuter bort om man tar bilen!  Maten är nu fylld med grönsaker och lite smått och gott för kvällen.. Oh yes det är fredag! Kesella med vitlöksdippa och morötter och gurka och för extra god dricka så tog jag en 50 cl Coca Cola Zero. Det kan jag faktiskt få unna mig idag.

På ÖB inhandlade jag några ytterligare varmakoppen big pack, tändare så jag slipper envisas med den bråkiga som knappt fungerar och ja säkerligen något annat vettigt jag minns bara inte vad :P. Paketet är ominslaget och strax bär det av till Ica för att skicka iväg dem.

Dock är jag än på hyfsat dåligt humör, jag känner ilskan inom mig.. Kom dock på att magen värker lite och det kanske kan vara en sväng av vanligt hederligt pms.. Men bara liiiite.. Jag hade säkert varit irriterad ändå! Lite i alla fall.. ;)


Kommentarer
Postat av: C

Det låter som att du börjat komma till rätta i Halmstad, känns det bra? Mysigt med massa ljus när det är höst - jag älskar höstmys!



Hoppas humöret beror på pms och inget annat, för det brukar ju gå över :) Trevlig helg på dig! Kram

2011-09-09 @ 15:28:46
URL: http://ciccela.blogg.se/
Postat av: Alice

Jadå det känns ganska så bra nu faktiskt! Har börjat bo in mig eller vad man nu ska kalla det :). Ja jag har redan börjat tända ljus nu inför helgen bara för att det ska vara lite extra mys nu när det är helg!



Tack så mycket, hoppas du också får en trevlig helg!



Kram!

2011-09-09 @ 20:03:52
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0