Bakissöndag

Gårdagen var mycket trevlig och det gick hejvilttill med spiritusan vilket jag fått sota för idag. Skallebanken höll sig till fyra tiden.. Jag och Jocke gick igenom hela säsong två av Solsidan som bakisaktivitet hela dagen i princip och nu är klockan åtta och visst dunkar det smått i skallen fortfarande men jag försöker ignorera och se det positiva i det hela at jag faktiskt inte dricker sådär super ofta och det är nog tur för om jag ska få sånna här baksmällor så vill jag inte vara med mer! 
 
Hursomhelst har jag bestämt mig för att försöka hitta min Little Britainbox och sätta igång och käka lite godis å dricka cola zero. Så ser resterande del av min söndag ut. 
 
Btw har jag beställt böcker inför höstens pluggande och jag har hunnit fundera hejvilt en massa på massor av saker. Jag ahr inte så mycket ångest och det är ju alltid bra för att vara en bakissöndag.. Hade lite innan idag men det känns plötsligt lättare. Man ska bara bestämma sig för vad man ska göra, å sen känns allt mycket bättre!
 
Aja, vi hörs sen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0