Fredag

Godmiddag vänner!
 
Ännu en dag medl ite pluggande, imorgon är det tenta 09.00.. Har inte riktigt förstått vad meningen med en tenta på en lördag är.. Men ja, jag antar att det finns någon logisk och bra förklaring till det (not).  Så är det iaf. Har en föreläsning att gå igenom ordentligt och därefter gå igenom instuderingsfrågorna, igen, till de andra föreläsningarna. Har väl inte pluggat så mycket som jag egentligen tänkt, men det känns ändå okej och jag hoppas jag sätter tentan den här gången! 
 
På måndag börjar nya programmet som jag ser framemot något enormt, men lite nervöst är det allt.. Alltid läskigt att komma till en ny klass med enbart främlingar, men det brukar ju gå bra så det gör det säkert den här gången också! 
 
I övrigt känns livet som sagt ganska så bra. Det mesta flyter på i rätt riktning och även en del saker man inte trodde skulle kunna flyta på åt rätt håll har börjat göra det. Livet är så sjukt bra ibland! Jag gillar det! Hörs senare, då jag ska gnälla om allt jag inte får in i skallen;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0