Höst

Var precis nere med hundarna och tog bara på mig min jeansjacka som jag brukar och ja jag frös faktiskt när jag gick kvällsrundan. Det känns som om hösten redan är här. Märkligt, första dagen i skolan och hösten kommer direkt.. Märkligt. Men det är ju så det ska vara, slipper man ha ångest för man pluggar och jobbar inomhus när solen skiner. 
 
Satt och funderade på om det saknades något i höstgarderoben och givetvis saknas det ju alltid något ;P. Men det endaj ag kan komma på som jag faktiskt behöver är ett par gråa slimfit jeans och ett par boots. Sen är höstgarderoben komplett. En del skönheter är påväg hem till mig och som sagt sedan är det bara jeansen och bootsen som behövs sen är det klart! Ska försöka rensa lite i garderoberna nu innan skolan sätter igång.. Hatar att göra det men just nu är allt huller om buller så det är väl bara att göra det. Skönt när det är över! 
 
Har gått igenom låtarna till passet nu :P men jag är seg i kolan så övningar å dylikt förutom de jag kom på under tiden får vänta tills imorgon. Sista lediga dagen den här veckan typ, ja förutom min underbara söndag förstås :P. 
 
Happ, nej jag ska sitta och kolla efter boots nu ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0