Miss Agent

Jag har en massa hemligheter och skriver i gåtor och ibland tror jag knappt att jag själv förstår det :P så man kan ju säga att jag är lite av en hemlig agent som tar på mig missions som ingen annan vet om mer än jag själv. Sjukt schitzo. Ibland skrämmer jag mig själv men ja så är det iaf :P. 
 
Jag ahr städat och packat klart i princip och det känns gött. Ska bli skönt att komma bort några dagar, det behövs som sagt. Haren känsla av att jag skrev det för någon timme sedan men jag har så sjukt mycket i huvudet att jag glömmer vad jag skrivit och inte skrivit. Jag kanske börjar bli dement vid 24 årsålder? Det ska ju börjas i tid..
 
Glömde berätta att jag igårkväll lovade mig själv en sak. Nu ska jag se till att hålla den saken och sen håller jag tummarna för att det går så bra som jag önskar. I mitt huvud går allt hur bra som helst, men det brukar ju hända något där mellan huvudet och själva händelsen i verkligheten. Men ja, någon gång ska det väl bli som man vill, ellor?! 
 
I övrigt ska jag ut på hemligt mission nu om en halvtimme. Så hemligt att jag till och med blir upphämtad, det ni! Vi hörs sen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0