Söndag

"I just know that time will tell you everything you want to know and a little more." 
 
Bloggen är lite bråkig idag har jag märkt, men antar att ni kan läsa inläggen förr eller senare iaf så jag fortsätter uppdatera som vanligt!
 
Har påbörjat tvättandet idag och har nu sista maskinen för dagen igång, antar jag får fortsätta imorgonbitti när jag vaknar. Måste ha shorts och dylikt rent nu när jag åker till hemlig ort senare i nästa vecka ;)! Sweeet! Som jag längtar, så man kommer ifrån vardagen lite innan allt ska köras på stenhårt som vanligt med både skola och jobb.
 
I övrigt känns nog det mesta okej för tillfället. Jag har mycket att se fram emot och många nya äventyr att påbörja, en del saker är mer nervöst än andra. Men jag gillar utmaningar och jag är envis så jag tror det mesta kommer gå ganska så bra. Har man viljan och de där positiva tankarna så klarar man allt man måste bara våga ta steget. Det är alltid det där steget som är så jävla läskgit att ta! Men någon gång så ska man. 
 
Personligen så känner jag att jag är nöjd med många nya intiativ jag vågat ta under vår och sommar. Jag har lärt mig att våga ta risker ibland och vissa gånger har det gått bättre än andra gånger. Ibland behöver man nog ramla på näsan för att skinnet ska bli tjockare. 
 
Ja, nej, jag har inte sådär mycket att tillägga. Ibland känns det som om jag skriver samma saker här, men jag har lovat mig själv att bli en mer positiv person igen som jag avr i vintras, då jag märkte att positiva tankar och energi ger positiva handlingar och händelser! Så jag försöker undvika allt gnällande och allt som är jobbigt just nu, öven om inget är sådär superjobbigt just nu.
 
Japp, japp! Nu ska jag återgå till att glo på min Fawlty tower dvdbox som jag inte kollat på nu på ett tag. Orkade inte leta upp min Little Britainbox idag.. Får se hur det blir imorgon! Hörs på nattiinlägg!
 
"When your brain says one thing and your heart another, who should you listen to?" 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0