Spice up your life

Givetvis sitter jag och lyssnar på ett gammalt barndomsband.. Yes ni som är i min ålder har säkert stenkoll på vilka jag talar om, just det, Spice girls. Älskar att sitta och få lite nostalgi och gamla minnen och drömmar åter när jag hör på gammal musik. Jag lever mitt liv med och genom musik och varje låt jag någonsin tyckt om placerar jag med en period/person eller händelse i livet. Varje gång jag har en gammal låt poppar gamla minnen upp. Mesta dels är det ett kärt återseende.. 
 
Jag vet jag tjatar men livet känns rätt så bra nu. Ja förutom att jag verkligen vräkt i mig och i princip bulkat upp mig i 1½ vecka. Första dagen på Mallis och halva andra dagen var min mage platt.. därefter har det bara gått utför :P. Skärpning imorgon. Ny vecka, första dagen på nya livet med nytt plugg och nya äventyr. Så det är spännande och lite avgiftning av socker och annat skit är väl aldrig fel. 
 
En underbar känsla som är obeskrivlig är känslan av att ha underbara människor runt omkring sig. Jag är lycklig just nu. Jag har lyckats hitta speciella och underbara människor att förgylla mitt liv och min tillvaro med. Vänner, mer än vänner, bekanta, klasskamrater och arbetskollegor. Som jag sa innan, livet är bra. Det känns så underbart att bara få vara sig själv och vara äkta och veta att människan man är med fungerar likadant. Inget jag varit bortskämd med tidigare i livet, men äntligen så var det min tur att hitta de bästa från olika håll. Ungefär som en gott och blandat påse! Lycka <3.
 
Avslutningsvis tänker jag sätta griller i huvudet på er med min nya (eventuellt är den kanske inte SÅ ny, men för mig är den) favoritlåt. Där Palmerna Bor, som påminner mig väldigt mycket om Mallis.. Ja och det är inte ens en vecka sedan jag kom hem. Vissa ställen är speciella, så är det bara. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0