Måndag

Idag har jag fått en del gjort trots all snön som fallit och ännu faller. Vintern kan ju vara trevlig på ett sätt, men jag är inget fan av kyla direkt. Brukar föredra solsken och värme :)! 
 
Ibland undrar jag om man blir vinterdeprimnerad eller så är det kanske bara något fel på mig. Såhär på vintern får jag lätt ångest för diverse saker och nu ikväll har jag haft en jobbig ångestkänsla i bröstet som inte vill försvinna riktigt. Den har ifos gått och kommit den senaste veckan... Jobbigt som tusan och dessutom får man ont i magen. Hatar att jag alltid ska oroa mig för en massa saker. Dumheter egentligen... Men tyvärr kan man inte ändra på den man är, man är som man är när man inte blev som man skulle. 
 
Skönt är det dock att veta att man har självstudier i princip två veckor, finns bara ett seminarium kvar som är ett måste att gå på sedan är det hemtenta som gäller. Iofs inte det lättaste alltid, men ändå :). Skönt på ett sätt ock knäckande på ett annat haha. Jag vet iaf tre stycken som är glada när jag är hemma och det är husdjuren. 
 
Hoppas ni har en härlig onsdagskväll så delar jag med mig av en bild på alla julklappar som är köpta!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0