DÅ tar jag helg!

Snacka om en vecka med fullrulle deleux. Jag har lärt mig att mitt liv fungerar såhär; Antingen så gör jag ingenting, har tråkigt, blir deppig, ilsken etc.. ELLER så har jag full rulle med allting att jag knappt hi8nner stanna upp och andas! Jag föredrar det sistnämnda alternativet, jag ÄLSKAR att ta mig an nya utmaningar i livet och när man har fullt upp händer det också så mycket nya saker och hela tiden skapar man sig nya erfarenheter och tar sig an nya utmaningar! Kan man annat än älska det?

I helgen har jag jobbat som croupier på Bulls och James här i Halmstad. Det gick superbra öven om jag inte är van vid den typen av dygnsrythm längre. Mamma har varit på besök och ja för det mesta har vi tagit det lugnt, mamma fick ett städryck så nu ser man knappt att hantverkarna varit här i två veckor!

Idag var det tidigt personalmöte, ellerj a vid 11.00 och för drygt en timme sedan kom jag hem från utbildning på gymmet som Indoor stride instruktör. Nu jävlar ska det brännas ännu mer fett och jag ska se till att få ihop ett ruggigt bra pass! Mitt mål är att jag ska köra mitt första pass inom två veckor! Heja mig!

Det som blivit lite lidande den här helgen är plugget, det finns inte en chans i världen att jag orkar plugga med en bart 9 timmars sömn sedan i torsdags.. No way. Jag får vara extra alert imorgon! Nu är det officiellt helg för mig och imorgon ska det bli en rejäl sovmorgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0