En bra onsdag

Åh idag mår jag bra! Förutom att jag solat några timmar på balkongen i bikini och glassat utan att göra något vettigt så höll jag mitt Indoorstriding pass och blev utvärderad av vår gruppträningsansvariga. Jag var nervös, troligtvis mest för att jag visste hon skulle iaktta mig... Men oj så glatt överraskad jag blev av vårt samtal efter, det var så roligt att höra att det gick bra och att Jaguar utstrålning! Det värmde i hjärtat och nu känns det som om passen kommer gå ännu lättare och att nästa indoorpass kommer bli ännu bättre! Dessutom verkar det lovandenför mig inför hösten med andra pass också så ja jag är taggad! Det här kommer bli såååå bra!
Snart är det helg! Å ja jag tjatar men det känns som om det kommer bli en härlig helg! På fredag ska det bli skräckisen The Devil Inside, känns som en okej uppladdning inför lördagen! Ja och sen är det ju såklart Skrillex då OM ni på något märkligt sätt skulle missat att jag ska dit haha!
Hoppas på sol imorgon, så det kan bli lite bränna samtidigt som man pluggar. Har typ tre olika bränner på överkroppen just bu så de behöver jämnas till lite ;).
Hörs till nannedags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0