En lugn torsdag

Har varit på promenad med hundarna i värmen och gud så underbar den här värmen är! Man blir glad av den även om jag varit världens surkärring nr ett den här veckan. Vissa veckor är sådanna och förra veckan var jag gnällig på grund av pipandet.. suck! Från och med ska jag sluta gnälla om saker och ting och vara surkärring. Det går ju inte att hålla på såhär och jag har ruskigt mycket på känn att den här helgen kommer vara grym trots att jag ska jobba och plugga hela helgen,

Imorgon ska jag prova på ett Functional Toningpass i stan och se vad jag tycker. Om jag gillar det så ser det ut som om jag ska börja leda det passet i sommar, tillsammans med Coren som jag sagt så länge nu, men nu är det äntligen dags! Om en och en halv vecka bär det av till Mallis en vecka med min fina mamma innan det är dags att ta tag i allvaret i sommar igen.

I övrigt känns det faktiskt som om den här sommaren kommer bli riktigt bra. Jag har på känn att det kommer att komma in massor av nya, underbara människor i mitt liv och jag tror den här sommarn kommer att ha fantastisk mycket att erbjuda. Jag längtar verkligen. Imorgon har jag 8 dagar kvar av plugg sen är det sommarlov några veckor!

Btw den här saken jag har pratat om som jag var så irriterad över också både igår och lite idag.. Jag ska inte ta allt så blodigt, måste lära mig att slappna av lite. Troligtvis har jag blivit irriterad för jag ahr så mycket annat i huvudet och runt mig nu, mest skolan och dum elektronik som vägrar fungera när det ska.. SÅå ja, tankarna har hamnat lite överallt. Jag ska ta det lugnt och låta det bara ta sin tid.. I alla fall låta bli att vara bitterfitta för dem är inget vidare och jag har varit det på tok för mycket.

Förlåt för alla gnälliga och allmänt deprimerande inlägg de senaste två veckorna, jag ska skärpa mig. Därför tänkte jag dela med mig av min absoluta favoritlåt genom åren. Den var till och med så bra att jag sjöng den på skolavslutningen i nian fast jag har scenskräck.. Å ja det gick faktiskt rätt så bra om man får säga så själv!

Hörs i gonatt inlägg om ett tag!



Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Kommer ihåg låten...och jag trodde nog aldrig att du hade en sådan kanon röst! WOW. Trodde aldrig att få höra så klockrent och fantastisk! Både jag och din pappa rös så det pigga över hela kroppen. Det ska du aldrig släppa....din röst är bara....så......suck :)

2012-05-24 @ 22:01:56
Postat av: Alice

<3 kärlek till dig mamma!

2012-05-25 @ 14:46:49
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0