Där vände det negativa

Som ni kanske vet har jag varit riktigt tråkig idag, men precis innan passen körde igång så vände allt. Tog bara någon liten minut och sedan var jag på hur bra humör som helst. Finns bara en person som kan vända mig så snabbt och det är verkligen guldvärt! <3
 
I övrigt så gick väl passen okej och trots att jag skulle ta det lugnt på Functional och körde utan vikter så gjorde jag (dum som man är) lite push ups iaf.. Så axeln känns lite, men nu ska jag vila till måndag tänkte jag så det blir säkert mycket bättre då! 
 
Jag körde också mitt nya Indoorpass för de tappra hjältar jag hade med mig idag och jag tror vi alla blev lika svettiga, och mina motionärer körde ännu hårdare än vad jag gjorde då jag fick hålla mig till neutralt läge :P. Bra kämpat av er idag! 
 
Belöningen idag blir att gå och lägga sig i en renbäddad säng. Den känslan är svår att slå efter en lång och irriterande dag! Underbart. Tack för ni orkat stå ut med mitt gnäll hela dagen, ser att jag haft många goa besökare idag! Ni är så bra!
 
Hörs till nattidags!
 
 

Kommentarer
Postat av: Herbert

im glad you feel better, wish you a good nigth.

Svar: Thank you =)
Alice ♥

2012-11-14 @ 22:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0