Onsdag

Godmiddag mina läsare!
 
Hoppas ni haft en bra dag såhär långt. Själv har min dag börjat tidigt som tusan med seminarium på skolan och handledning inför morgondagens filmning.. Men nu är skoldagen över och äntligen har jag några lediga timmar att göra vad jag vill på! Härligt värre :)! 
 
Ikväll ska jag köra pass och sen ska jag bara ta det lugnt. Är sjukt trött nuförtiden, antar att det är höstmörkret som tar ut sin rätt? Iofs gillar jag hösten också för det finns inget mysigare än att kura ihop sig i soffan och kolla film med tända ljus och med det mysigaste sällskapet som finns! Den turen har jag faktiskt den här hösten och kanske är det lite därför jag är så positivt inställd till denna kalla och ruggiga höst vi faktiskt har ;). Jag är tacksam att jag har hittat en speciell person som förgyller varje dag för mig, det är guld värt <3!
 
Nu ska jag återgå till att inte göra många knop! Over and out!
 

Kommentarer
Postat av: Inna

Håller med, speciella personer som förgyller ens liv är ovärderliga!! Du ska veta att du är en mycket speciell person för mig Alice!!! <3 <3 <3
På tal om det, mitt guldkorn kom inte till skolan igår och det var så fruktansvärt tråkigt utan henne!! Och att vi hade en fruktansvärt tråkig lärare den dagen gjorde ju inte saken bättre hehe ;) Kunde knappt sitta still :D Men hon kom idag så jag fick iaf träffa henne ;) Haha, helt skumt hur påverkad man kan bli av någon, på ett bra sätt alltså :) Ses om några dagar finis!! Ha en underbar dag! <3 Kramar!

Svar: Vad du är gullig Inna du är speciell för mig också vännen <3! Usch, jag vet hur det känns! Saknar min favorit i klassen också, vi är satta i olika grupper så det känns inte riktigt som vanligt att inte vara med henne :(. Men man kan ju inte alltid bestämma vem man ska vara med och övriga gruppmedlemmar var faktiskt supertrevliga så det har gått bra ändå! Hoppas hon inte är borta för ofta från skolan gumman! Kram på dig <3
Alice ♥

2012-11-22 @ 06:07:00
Postat av: inna

Eller jag menade igår!! Idag har ju knappt börjat hehe ;) Skyller på trötthet som vanligt :P

2012-11-22 @ 08:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0