Sleigh bells riiiiing are you listning?

Dålig på att uppdatera? Ja, jag vet.. Livet har varit i full gång hela veckan och mycket har hänt och jag har hunnit med mycket. Nu är i princip alla julklappar inhandlade för i år, saknar bara tre stycken och sedan är det no more julstress! Riktigt gött. 
 
Jag och Bella var på Gekås igår och brottades med alla pensionärer. Men vi var klara efter bara 2,5 timme och gick därifrån med i princip alla julklappar klara. Underbart! Kvällen tillbringades med Jocke, Games of Thrones säsong två och supergoda pankakor med svampstuvning :) Min nya favorit rätt, men bara om Jocke gjort dem! 
 
Idag har jag hunnit med en fika med fina Mia där jag lyckades ta fel latte.. Sånt som händer ibland :P, kändes lite dumt när jag kom på det men där var ju inte sådär jättemycket att göra åt saken. Jag fick ju lite extra iaf ;). Efter fikan stack jag bort till plantagen för att inhandla julstjärnor för att få till den där lilla extra julkänslan innan tomtarna kommer upp. Resten av eftermiddagen har gått åt till att städa, här har sett ut som fan själv varit här och lekt i sandlådan typ.. Nu är det okej :).
 
Om några timmar ska jag jobba. Inte sådär jättetaggad men det här är min sista helg som croupier. Ikväll blir det Corner och imorgon avslutar jag med favoritstället James! Känns som ett bra avslut! Iofs är jag reserv nästa lördag, men hoppas på att slippa jobba då jag även är bortbjuden på en middag jag gärna vill gå på. Håll tummarna för mig!
 
Ha nu en härlig kväll alla och förlåt för mina extremt sega och tråkiga inlägg! Det blir så ibland när livet går fort!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0