Snaaark!

Gud vad jag är trött, och inte blev det bättre av att se hur mycket som ska sitta inlärt i mitt huvud till nästa fredag :O. Aja. Vi tar det problemet när det närmar sig. 
 
Vart och handlade för en liten stund sedan och kan ni gissa vad jag fick med mig hem? Nej, klart ni inte kan.. Iaf så fick jag med mig en flaska julmust hem! Jag tycker verkligen att det är så sjuuuuukligt gott, extra gott blir det när man bakat lussekatter och sitter och bara jäser ner sig rejält i soffan en kall vinterkväll. Men ja, egentligen tycker jag det är sorgligt att julgodis och julpynt redan är uppe i affärerna. Antar att mitt lussekattsbakande får vänta några veckor till, men julmusten kan man ju få lov att smygstarta med!  Eller vad säger ni? 
 
Pink kom nyss och strök sig mot mig. Undrar om hon är medveten om att våra små killar är påväg hem. Jag tror hon känner det på sig, för hon är extra kelig och snackig. Men det är klart, hon är ju van vid att de också är hemma, jag med för den delen. Har känts väldigt tomt härhemma utan dem. 
 
Men ja, nu blev det ett sånt där dravligt inlägg igen.. ;) Hörs senare eller något! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0