What a weekend

Sådär då kan man väl säga att helgen är över.. Nästan iaf. De sista timmarna jag kommer spendera ska spenderas framför någon av alla de söndertittade dvd-boxarna jag har, och om jag har tur slumrar jag till. Det känns som om jag behöver det. 
 
Och ja jag vet att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera på helgerna numera. Jag jobbar inte så mycket natt längre, och därför använder jag min tid på annat och trevligt sätt. Tid med pojkvännen, tid med vänner och nya bekantskaper samt att ut och lufta sig på krogen på det där dräggiga viset som så många andra gjort mot mig. Jag har väldigt många dräggiga kvällar kvar på på krogen till godo. 
 
Den här helgen har jag varit lite extra dräggig på fredagen då det var halloween men en väldigt trevlig förfest som följdes av en trevlig utgång på James där man kunde stöta på diverse otäcka varelser.. 
 
Lördagen var lugn och tillbringades med Jocke, och idag har jag varit en stund med Bella för att diskutera skola och alla andra i-lands problem vi har vi vår värld. 
 
Jag är ändå ganska så nöjd med helgen. Nu ser jag fram emot fredag när vi ska fira att vi skrivit vår första salstenta på MKV, sen kan ni ju få hålla tummarna för att vi sätter den. Blir lite roligare att fira att den är gjord då :P. 
 
Önskar er en härlig söndagkväll!
 
Puss å kram hela dan! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0