Bloody monday

Jag sov 10 timmar oavbrutet inatt. Skönt, men segt samtidigt eftersom hjärnan blir ännu mer trögstartad än vad den redan är. Men sömnen är välbehövd. 
 
Måndag idag igen om någon skulle missat det, vilket innebär ännu mer tenta som jag absolut INTE är sugen på. Men jag vill så gärna bli klar med den så det är bara att bita i det sura äpplet.. Får bara hoppas att den går bra så jag slipper bekymra mig om en omtenta och dylikt. 
 
I övrigt känner jag mig inte riktigt peppad idag. Har förvisso bara varit vaken i två timmar så det kan ju snabbt ändras och sen är det ju som sagt måndag. Känner en liten ängslan inombords och har inte sådär superbra magkänsla för stunden, känns inte alls okej. Men jag får väl bara hoppas att det inte är något, att huvudet bara spelar mig ett spratt. 
 
Jag har planer inför veckan. Lite förändringsplaner, och på vilket sätt det kommer jag inte berätta. En sak får ni troligtvis reda på, på onsdag. Men jag har en del beslut att fatta för mig själv, jag ska som Linnea Henriksson sjunger, förhandla med mig själv. Ja sen gäller ju inte mina förhandlingar riktigt samma saker som hon sjunger om, men ja jag ska som sagt förhandla lite med mig själv. Tror jag behöver lite struktur och lite bra planer på hur jag ska nå mina mål som jag sätter upp. 
 
Hörs senare. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0