Den där harmoniska känslan man kan få

Jag vet inte om ni förstår vad jag menar, när jag säger att man kan få en sådär lugn och extremt harmonisk känsla som bara kommer över en sådär. Det är precis som att alla de där bekymmerna man haft och allt man har oroat sig för den senaste tiden är som bortblåst och istället känner man ett djupt lugn. Precis som när man var liten och mamma sa att det ordnar sig. Just ett sådant lugn slog sig över mig nu i eftermiddags, helt plötsligt känns det precis som om allt jag oroar migför just nu kommer lösa sig av sig själv. En underbar känsla!
 
I övrigt har förmiddagen och resterande del av eftermiddagen gått åt till att tvätta, handla, rasta hundar och just nu laga mat. Hann även leta upp tre artiklar vi ska prata om på fredag i skolan, så lite vettigt har det blivit gjort. Ska troligtvis bli lite mer pluggande ikväll när matkoman har lagt sig och jag har fått torka av i köket och fixat till i badrummet. Livet är rätt så bra trots allt. Utmaningar är till för att ta sig an, eller hur? 
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej! Uppgift 1 om artiklarna är tills den 1/11, alltså måndagen som kommer och inte på fredag :)

Svar: Hej Madeleine :)!Jag vet men vi tänkte vara lite extra förberedda så vi slipper hela nästa vecka :P Men tusen tack för du sa till iaf, verkligen jättesnällt :)! Hoppas du har en bra kväll! Kram
Alice ♥

2012-10-23 @ 19:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0