Fredag

Idag är det en ny dag och det är helg för de flesta vanliga dödliga människor, men inte för mig. Lite bitter för detta är jag det ska erkännas men alla har vi våra ups and downs och om jag bara får vila några timmar (vilket jag faktiskt gör just nu) så ska jag nog snart vara på humör igen! 
 
Idag är det hursomhelst en ny dag och tack och lov så är humöret betydligt bättre idag än det var igår. All ilska och besvikelse jag haft både på människor och händelser kom tydligen ut igår i form av att jag hatade hela dagen. Det måste komma ut någon gång, att hålla inne på saker och ignorera allt man stör sig på är inte bra egentligen, det vet väl de flesta och tja, en av orsakerna är att man får en såndär pissdag som igår. 
 
Även idag skiner solen och idag har jag njutit av den, även om jag även idag fick stå och skrapa rutorna på bilen.. Tragiskt att vintern redan är här i början av oktober. Men den kom inte som någon större överraskning direkt. Aja, hursomhelst, stay positive. Inte alltid så lätt när man är jag dock :P. 
 
Vad tänkte ni fina läsare göra i helgen? 
 
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0