Gekås i Ullared

Vilken dålig uppdatering det varit idag. Förlåt! Men som jag nämnde igår så skulle jag ju till Gekås idag med Jocke och hans kompis Petter för att shoppa. Jag var inte riktigt säker på vad jag behövde shoppa men jag vet sedan senaste gången att jag brukar komma på det väl på plats ;)!
 
Åkte härifrån vid tio och var åter strax efter fyra. Det var många skratt tiden emellan man fick hoppa undan för shoppingtokiga pensionärer och deras överfyllda vagnar. Jag är sjukt nöjd med min dag på Gekås och bättre sällskap får man nog leta efter att ha med sig upp. 
 
SÅ fort jag kom hem var det att ta med hundarna ut. ta en kopp kaffe (snarare halsa) och på med träningskläderna för att bege sig till gymmet och h¨lla Functional Fitness och Indoor striding. Väl på plats insåg jag att det inte var någon alls på mitt Functional pass idag :(, men istället hann jag öva litep å det nya indoorpasset, så det funkade ju iaf :)! 
 
Indoorstridingen var det däremot massor av glada motionärer på! Härligt gäng! De får mig verkligen att älska mitt jobb som instruktör och de får mig att vilja göra ännu bättre pass i framtiden. Tack för ni är så goa!
 
Nu ska jag softa lite innan det är dags att sova :) Hörs sen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0