Jodå såatteee...

Hatar att vara förkyld.. Hatar att näsan rinner och jag hatar att man hostar så fort man tar ett lite fördjupt andetag. I-landsproblem. Just nu slipper jag iaf halsont och det är iaf något som är riktigt positivt. Halsont suger duktigt! 
 
Det tråkiga med den här veckan är att jag missar mina egna Halloweenpass på gymmet :(, men där är inte så mycket att göra när man är sjuk. Som tur är så blir jag inte såhär sjuk speciellt ofta, men tja, inte hjälper det egentligen för det är lika jobbigt nu iaf. Men förhoppningsvis går det på rätt håll nu iaf! 
 
Hittade lite musik av en vän som jag har suttit och lyssnat igenom. Älskar musik som man verkligen blir glad av och som svänger till det ordentligt! Inte illa alls, det får den här lilla sjuklingen att helt plötsligt känna sig mycket bättre (ja bortsett från att jag hostar och snorar niagarafall).
 
Btw så tror jag att min outfit inför Halloween är klar nu, James får helt enkelt se upp! Ska testa sminkningen antingen ikväll eller imorgon för att se hur det ser ut och om jag klarar av det själv, annars får jag väl komma på något bra själv.. Lite egen inspirerat! 
 
Nu ska jag typ sjuklighetsyra lite för mig själv.. Ja å tycka lite, liiiiiite synd om mig själv än. Men bara lite... ;)! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0