Lördag

Hello kära läsare!
 
Japp jag lever, jag är bara dålig på att uppdatera idag. Fördelen är väl dock att mitt humör är helt okej idagm jag må vara trött dock, men det är ju aldrig någon nyhet de helger jag jobbar natt. 
 
Idag har jag ändå hunnit med en del faktiskt. Jag har varit i stan och shoppat kläder, ni vet ju att jag skulle se ifall jag kunde hitta de där byxorna från H&M, right? Det gjorde jag inte och blev rätt så kinkig där ett tag.. Så istället begav jag mig till Ginatricot där jag hittade en motsvarighet men för det dubbla priset samt i fel storlek.. Bikbok ligger rakt över gatan och jag har inte köpt något där på hundra år, men det första som mötte min blick på höger sida var ett par lila läderimiterade byxor i enbart min storlek ;). Fick givetvis testa dem men OJ så snygga de är! Därefter lyckades jag hitta en snygg stickad grå tröja, en enkel vit tröja i lite bigsize och en vit blus som man ser rakt igenom :P. Allt för enbart 546 kr, alltså mindre än vad den gråa stickade tröjan skulle ha kostat ensam (599, älskar rea). 
 
När jag shoppat klart var det dags att möta upp finaste Inna för en fika, nu var det ett tag sedan sist. Det blir ju lätt så när båda pluggar och har fullt upp på sitt håll! Men mysigt var det! När fikan var klar så bar det av hemåt för att kissa hundarna. Jocke kom förbi några timmar och bi satt och kollade på Mad men maratonet på TNT. Bra serie det dära! Nu sitter jag och försöker tagga till inför jobbet på James ikväll. Favvostället är och kommer nog alltid förbli James, känns lite hemma där på något sätt. Hoppas alla har en bra lördag!
 
Puss å kram hela dan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0