När söndagar är som bäst

Söndagar uppskattar jag faktiskt som allra, allra mest de helger jag jobbat natt. Det finns ingenting bättre än att veta att man är ledig HELA dagen och att man kan distrubera sin tid på de saker man själv vill. Dessutom brukar det för mig innebära en påse söndagsgodis! 
 
Helgen har sprungit iväg och imorgon är det ännu en vecka av studier på Media och kommunkationsvetenskapsprogrammet. Det känns bra och det går bra nu, får hoppas den känslan är här för att stanna :). Det mesta braiga (jag vet att det inte heter så egentligen, men jag tycker ordet är charmigt) ,ed nästa vecka är att jag kommer vara ledig HELA helgen. Det ska bli riktigt, riktigt skönt att bara få göra det man själv vill. Tankar på Ullared finns faktiskt, men vi får se. Jag orkar inte direkt sitta och planera sönder en ledig helg nästan en vecka i förväg. Vi får se vad som dyker upp under veckan :). 
 
Idag regnar det och både jag och hundarna är genomvåta efter morgonpromenaden. Känns som om det blir en dag att sitta inne och kura idag, lite av charmen med hösten. 
 
Ha nu en underbar söndag OM det är så att jag skulle vara dålig på att uppdatera. Det händer ju lite då och då ;)!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0