Öppna din dörr

Har lyssnat lite på Danny idag och jag måste säga att Covern han gjorde på öppna din dörr är ruskigt bra! Originalet är självklart alltid bäst, men nära inpå är han iaf! Sjukt fin text på den låten, som det musikfreak jag är lyssnas texten ofta igenom ordentligt ;-). Har varit några lugna dagar nere i Skåne och skönt har det varit. Livet har varit väldigt turbulent de senaste veckorna så lite uppvilning behövdes. Imorgon ska jag bege mig hem tidigt så jag hinner vila upp mig lite till inför delkursnr två. Inte så pepp på att behöva infinna mig i skolan varje dag men kursen är kanske sjukt kul, det vet man ju aldrig :-p. I övrigt har jag hunnit tänka igenom en del viktiga saker nu de här dagarna och jag tror jag kommit fram till vettiga svar och lösningar, ja inte på allt men på lite. Tålamod har jag för det mesta men ibland då kan det tryta.. Bara så ni vet. Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna så sov så gott!


Kommentarer
Postat av: Cicci

Bara för det var jag tvungen att lyssna på den - så bra! Vet att jag lyssnade sönder den när han var med i Idol.. Hoppas allt är bra!

Svar: Ja den är så underbar! Jag lyssnade på den i trean av gymnasiet minns jag! Det var tider det, och den är lika bra än. Allt är bara bra med mig, många bollar i luften bara :) Hoppas du också mår bra Cicci! Kram
Alice ♥

2012-10-10 @ 00:27:07
URL: http://ciccela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0