Skärpning

Jag vet att jag är ganska så dålig på att uppdatera just nu och delvis beror det på att jag har så många saker på gång samtidigt att jag inte riktigt vet vart tiden ska komma ifrån. Sen beror det litep å att jag har mycket negativa tankar och jag personligen tycker att negativa och gnälliga människor är extremt energikrävande och är man på bra humör så är det just den sortens människor som kan få en på dåligt humör.. Så därför har det blivit lite mindre. MEN jag ska faktiskt skärpa mig lite, I promise. Jag fick idag tillbaka lite av hoppet som varit borta de senaste tre veckorna så ni kan väl hålla både tummar och tår för mig? 
 
I övrigt har detta varit en väldigt intensiv dag. Skolan började vid tio (egentligen nio om man ville ha genomgång på tentan vi hade förra veckan, men eftersom jag klarade den kändes det lite onödigt..) och skulle ha hållt på till fyra. Därför var jag tvungen att köra hem på lunchen för att rasta vovvarna och äta, sen tillbaka för att sitta på föreläsning. Till min stora lycka så slutade vi en hel timme innan vilket gav mig ytterligare energi och tid över för att hinna gå med huindarna på deras långrunda eftersom jag skulle haft två pass idag. Fick precis beskedet att jag inte behövde komma in förrän 19.00 vilket var rätt skönt just idag när huvudet är lite som det är. 
 
Hmm.. Nej just nu har jag inget mer att berätta. Jo btw, alltså tro nu inte att jag tycker mitt liv är dåligt för det gör jag faktiskt inte. Jag blir bara så trött på att det alltid ska vara något man ska oroa sig för och det kan jag bli lite bitter av ibland (mer än ibland för er som följt mig länge), inget allvarligt, jag lovar!
 
Ha en underbar onsdag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0