woopa

Happ då hamnade jag här igen och tja, inte har jag speciellt mycket mer att säga än tidigare idag egentligen.. Har varit trött och mått märkligt hela dagen (som förövrigt är en upprepning av vad jag nämnde i tidgare inlägg). Alla säger att jag har ett litet huvud, ni vet sådär extra litet.. Men om det är sant så undrar jag varför såååå många och STOOORA tankar kan rymma mitt lilla huvud? Tänk då så mycket andra människor med stora huvuden måste tänka? Ja, er tycker jag verkligen synd om! 
 
Jag känner att min lottovinst är på ingång (om man intalar sig själv det här dagligen så ska det ju fungera) och den är verkligen välbehövlig. 
 
Varför är det så att saker och ting aldrig kan vara helt bra? För när en sak som varit riktigt dålig länge plötsligt ordnar upp sig eller blir bra, då ska något annat bli väldigt, väldigt dåligt. Så är det nästan alltid. Är det för att det inte finns något som heter perfekt och för att på något märkligt sätt universum ska ha en mystisk balans som jag inte alls förstår varför den ska finnas? Flummtankar, I know mrn om ni inte redan märkt det så är jag inte som alla andra. På gott och på ont I guess. 
 
Aja, man får väl försöka tänka positivt. Jag gjorde ju faktiskt det förra året, gav mig verkligen fan på att se allt positivt på något sätt. Det som hände var att bra saker faktiskt började inträffa, så man får väl på det där gamla tänket igen. Men just idag får ni skicka över lite positiv energi för den behövs..speciellt inför mardrömsdagen imorgon.. Lång skoldag och stress emellan, mindre bra kombination. 
 
Well.. Nu har jag nog flummat klart för en stund. Hörs till kvällsinlägg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0