xD

Fortfarande sjukt rastlös och troligtvis har jag absolut inget mer vettigt att säga nu än för en timme sedan för jag har inte gjort något vettigt alls.. Eller ja vettigt och vettigt jag sitter och dricker vaniljrom med houng för att bli frisk ja och lite kokt vatten då. Iofs har det svalnat lite nu så det är inte särskilt gott, men det kanske hjälper mig att bli frisk eller något? 
 
Lite orolig för min fina Kola som ska till tandläkaren imorgon och sövas.. Det gillar jag inte alls och det känns absolut inte bra att jag inte är där och hämtar honom. Men jag har världens underbaraste mamma som finns och tar honom dit och sedan hem hit på torsdag. Tack för du finns mamma! Håll nu tummarna för att det går bra för min sötnos, saknar dem båda två så himla mycket. Det gör både jag och Pink, men de kommer hem på torsdag och det ska bli skönt!
 
Har ni också något sånt där lyckopiller man kan plocka fram lite då och då och bli så himla glad av? Ja ofta är det i form av en person, eller en sak man kan plocka fram och vips så blir man på bra humör direkt. Jag har det och det känns så himla bra! 
 
Nu ska jag försöka att undvika att titta för mycket på skräckfilmen som går på tv.. Läskigt när man sover själv utan hundar eller pojkvän i sängen.. Ja jag har ju förstås Pink men hon flyttar sig så mycket under natten så henne kan man inte ligga och hålla i för länge... Å nej av någon märklig anledning kan jag inte byta kanal, jag är lite tönn, I know. 
 
Hörs till natti inlägg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0