:)

Efter några timmar plugg, en halvtimmes fusksol och en långpromenad med hundarna är nu humöret bättre. Jag är lite trött än, men efter en natt med dålig sömn är inte det så konstigt. Då fåt man vara trött och sen några timmars plugg på det gör att knoppen blir ännu mer seg. 
 
Idag har det hänt en väldigt konstig sak. Jag kan inte direkt berätta vad, för det låter otroligt och märkligt. Men den här saken har fått mig på mycket bättre humör och gett mig en varm känsla inombords. Även mirakeln kan inträffa ibland. 
 
Andra saker som piggat upp mig idag är en underbar granne jag har här. Man blir alltid lika glad av att se henne och hon bara är sig själv, rakt upp och ner. Välidgt speciell på ett positivt och bra sätt! De där underbara människorna finns runt omkring en, vare sig de är en nära eller lite mer avlägset. Men de gör stor skillnad vill jag lova! 
 
Nu ska jag softa lite, sätta på Nip/Tuck och sen göra mig redo inför lite Valborgsfirande. Det där humöret jag hade imorse vill jag minsann inte ha tillbaka. Så det skiter jag i! Over and out!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0