Löptur, check!

Grupparbetet gick snabbt och bra idag. Tur man har så jävla goa tjejer att umgås med och arbeta med i klassen. De har helt klart gjort skolan såå mycket roligare! 
 
När pluggandet var klart och jag plockat in täckena och kuddarna som var ute och luftades, samt bytt till rena sängkläder så var det dags för den där löprundan jag inte sett fram emot sådär överdrivet mycket idag. Men för att inte ha sprungit hela rundan på säkert minst ett halvår så är jag relativt nöjd med tiden på 32 min. Inräknat att jag gick lite emellan så jag slipper onödiga muskel/seninflammationer som jag lyckades få för två år sedan när jag började springa.. 
 
I träningsväg återstår nu bara passen ikväll och eventuellt lite hjälp till en mycket god vän efter passen ikväll. Imorgon blir det lugnt på träningsfronten, trots att jag tänkt köra igenom mitt functioanlpass. Jag ska ge blod imorgon 07.30 och då ska man helst undvika överdriven ansträngning under dagen. Så passet får vänta tills på fredag! 
 
Har en lite småmysko dag idag. Seg och mycket tankar som far runt i skallen på en. Det är en himla tur att våren trillat in för annars hade det säkert varit läge för lite deppighet till. Det känns dock inte som om det finns tid för det så jag tänkte skippa det. Hoppas ni alla har en fin dag så hörs vi kanske sen eller imorgon! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0