Suck, pust och stön...

Ungefär sådär känns det varje gång jag tänker på skolan, är i skolan, kommer hem från skolan eller pluggar. Om jag är skoltrött? Njo en aning kan man nog säga. Mest av allt är jag trött på alla grupparbeten, alla inlämningar av reflektioner/analyser/texter som inte ska betygsättas, semenarier och onödiga föreläsningar som inte kommer att behandla vår kurseximination. 
 
Jag är inte trött på grupparbeten för att jag har en tråkig grupp. Jag har världens underbaraste gruppmedlemmar, men de senaste två delkurserna ja om inte det till och med är de tre senaste har vi bara suttit och skrivet, skrivet och åter skrivet. Vi försöker lära oss knepiga begrepp, vi får kläm på en del och andra förstår vi ännu mindre än vi gjorde innan kursen startade. SUCK
 
Ja, jag är gnällig som tusan men någonstans blir allt liiiite, lite för mycket. En del lärare är strålande och andra är mindre bra, det påverkar kanske också. Men just nu känns allt bara väldigt, väldigt intnsivt och jag är trött. SNARK. Sen visste jag innan jag påbörjade den här utbildningen att de där svackorna kommer. Hela förra delkursen var en gigantisk svacka. Den här kursen känns bättre, men det är fortfarande så himla mycket som ska täckas på kort tid. 
 
Efter den här kursen kommer en sista delkurs innan det är dags för "sommarlov". Det kommer vara väldigt välbehövligt kan jag berätta för er. Sen hoppas jag att nästa år blir lite roligare. Jag är ganska säker på att det blir det eftersom vi nu har valt vår inriktning. En del av oss kommer läsa Strategisk kommunikation som jag medan andra klasskamrater kommer läsa Medieproduktion. Nästa år får vi äntligen använda våra färdigheter och bli bättre på det vi verkligen vill göra. Så mitt i den här skoltrötta perioden ser jag ändå fram emot hösten. Men innan dess ska jag ha sol,bad och Rock N Roll. I år åker jag på mina första festivaler någonsin! Heja mig! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0