Underbara väldoftande spring rain!

Godkväll kära läsare! 
 
Idag har det varit fullt upp med pluggande.. Segt har det gått och vi har tröskat oss igenom halvvägs en uppgift. En annan är vi helt klar med och för några minuter sedan skrev jag ut vår analys inför morgondagens redovisning. Detta innebär att jag får slappa lite extra innan det är dags att nanna. 
 
Passen idag rullade på snabbt och svettigt med ännu ett glatt och friskt gäng! Fortfarande en sista låt som ska bytas ut på Indooren, har jag tur lyckas jag hitta något riktigt bra tills på onsdag! 
 
Har inte sprungit ute på lite mer än en vecka. Jag får erkänna att jag har lite abstinens, men med handen på hjärtat så var det riktigt gött att ha en extra vilodag igår. Det kändes som om kroppen verkligen behövde det. Det må låta som en kliché men man ska ju faktiskt lyssna på kroppen, den brukar vara bra på att veta vad den behöver och inte behöver. Att träna för mycket är inte bra men inte heller att vila för mycket ;). 
 
Imorgon tänkte jag och pojkvännen springa min runda igen. Han klarade den ruskigt bra senast och jag har en känsla av att det kommer gå ännu bättre imorgon. Kan det vara så att vi är ett jävligt bra team? Japp, jag tror det. Tror också att man orkar så mycket mer om man verkligen vill! 
 
Nu ska jag nätsurfa och vara ruskigt nördig! Hörs sen!
 

Kommentarer
Postat av: herbert

Linda Foto :)

Svar: Muchas gracias :)
Alice ♥

2013-04-16 @ 13:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0