Onsdag

Det är intel ätt att hinna med att skriva allt som händer just nu när det är som mest. Det som tar absolut mest tid just nu är skolan och i tisdags avslutade vi vårt sista grupparbete i delkurs tre. Ganska skönt eftersom grupparbetet i delkurs fyra kommer ta sin lilla tid. 
 
Imorgon ska vi filma och det ska bli spännande. Jag och min grupp har många bra idéer och tankar kring hur vår film ska bli så efter dagens möte känns allt mycket lättare. Det underlättar också att jag lyckats hamna i en bra grupp som har liknande värderingar som jag om hur ett arbete ska läggas upp. 
 
I helgen var det mycket juligheter. I fredags kom Lina och Emelie hit för att äta lussekatter, dricka spetsad glögg och prata en massa mysigheter med mig och pojkvännen. Ganska lugn fredag eftersom alla var helt slut efter både skolarbeten och jobb. Dessutom fick jag en supersöt tomte som lille Sam valt ut och en jättecharmigt dekorerad julflaska :). 
 
I lördags var det julbord med pojkvännens familj och deras goda vänner ute på Ringenäs. Jag hade till och med fått en egen jultallrik med falafelbullar och marinerad palsternacka, supergott! Det blev mycket mat och god efterätt i otroligt härligt sällskap! 
 
I söndags var det återhämtning och en lugn, mysig dag framför tv:n och lite grupparbete ;). 
 
Ja och sedan har jag bara hunnit med skolan utöver det, lite promenader med hundarna och lite träningm en annars inte mycket alls :). Hoppas ni har en bra vecka!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0