Dom kallar oss för pirater

dom kallar oss för kärlekspiloter, bara för vi flyger högt och vägrar komma ner! 
 
Underbara Kapten Röd och General Knas! Fortfarande heeeelt hooked på den här låten: 
  
 
Har nästan precis läst det sista om hur man skriver en diskursanalys och gått igenom de denotativa tecknena i nyhetsinslaget inför hemtentan. Imorgon ska jag gå upp i tid och börja skriva på den och hoppas på att jag kopplat allt rätt! Cross your fingers! 
 
Det var en väldigt trevlig lördagskväll igår. Mia kom hit och snackade skit och drack vin, själv höll jag mig faktiskt nykter igår. Tror det blir en vit helg nästa gång, har blivit på tok för mycket alkohol nu under hela december.. Inte bra. Man blir en liten knubbis av det, eller ja jag blir :P. 
 
Kvällens slutade iaf på James. Helt okej även om där inte vart så mycket folk. Fick iaf höra att jag hade väldigt starka och fina drag i mitt ansikte, tror inte någon sagt det till mig förut faktiskt så det var ju lite sött :). Gillade mitt linne jag hade på mig igår, inköpt på Carlings under mellandagsrean så det känns ju helt klart som om det blir fler besök på Carlings när det är dags att införskaffa sig lite partykläder ;)! 
 
Nu ska jag softa lite, dricka kaffe och ta hundarna på en långpromenad innan duschen kallar. Hoppas alla hade en härlig helg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0