Efter en lång julhelg

Nu är nästan allt helgfirande över, det enda som återstår är trettondagen som infaller nu på söndag och det är då alla julsaker ska städas undan och plockas in i förråd för att vila till nästa jul. 
 
Jag introducerar det nya året med en förkylning, mestadels halsont. Av tidigare erfarenheter har jag lärt mig att INTE hålla pass eller tränan är man har så ont i halsen och tack vare underbara kollegor så slapp jag åka dit och bli sjukare idag på gymmet. Tack för ni är så bra! Lovar att åtgälda er! 
 
Idag står det tvättning och kurering av förkylningen på schemat. Ja även en dejt med finaste Bella, vet inte riktigt när men under dagen i alla fall. Städa undan och dammsuga å så får vänta tillsi morgon så jag inte överanstränger mig för förkylningsskiten. Har varken tid eller lust att bli sjuk nu... Så kurering på hög nivå är det som gäller och LUGNA dagar :P. Inte min starka sida direkt. 
 
Egentligen gillar jag inte dagar som jag är ledig på eftersom jag tänker så fruktansvärt mycket. Allt går på högspinn och det är ett stort problem. Ibland är det såklart bra saker man tänker på och då är det inte jobbigt, men när man har en del saker som ska redas upp i huvudet så är det bara jobbigt. Detta KAN bli en sådan dag men jag ska försöka stoppa den. 
 
Visste ni föressten att det finns ett namn på sådana som är som jag? HSP- Hyper sensetive personality. Man har då lätt för empati, tar upp andras känslor väldigt lätt och tänker/grubblar mycket och har väldigt mycket känslor alltid. Som jag brukar säga så är det en liten förbannelse ibland, men allt är säkert på gott och ont... Har beställt en bok om det här, Drunkna inte i dina känslor. Kanske kan den få mig att förstå mig själv ytterligare. I hope so. 
 
Nu kom jag helt out of topic. Men det är ändå dags för min brunch så vi får höras senare!
 

Kommentarer
Postat av: Herbert

This is exactly what drives me! Have a beautifull day bella, hugs :)

Svar: Good wisdome to use everyday =) hugs!
Alice ♥

2013-01-02 @ 12:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0