En fartfylld onsdag

Även om jag hade sovmorgon idag så känns det som om dagen har gått i ett.. Nu är klockan snart halvtio och den här torsdagen har snart gått! Igår gick tiden långsamt och idag har den gått otroligt fort!
 
Kollade på en film i skolan och efter det begav jag mig hem för att käka min matlåda så jag hade gott om energi till passen jag hade ikväll. När den var uppäten begav jag mig in till stan för att möta upp pojkvännen och ta en snabb fika :). Hann även hitta en del kläder till honom inne på Carlings, bra priser och mycket på rea. Dessutom var han världens sötaste som köpte ett ruskigt snyggt linne till mig! Tack min sötnos <3! 
 
När shoppingen var över så var det dags att bege sig hem, ta en kopp kaffe och sen var det att köra järnet inne på Coren och Indooren. Mitt corepass var helt fyllt medan där fanns gott om plats på Indooren. Tror Zumban har snott lite av mina glada motionärer, men jag förstår dem för Camillas musik är fantastiskt bra! 
 
Nu sitter jag härhemma med min matkoma och en trött skalle som försökt sig på att läsa lite av kurslitteraturen.. Inte sådär överdrivet mycket har gått in men jag hinner läsa det sista innan vi ska träffas imorgon och skriva vår textreflektion. Gött mos!
 
Önskar er alla en härlig torsdagskväll så hörs vi imorgon!
 
Over and out. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0