Onsdag

Hej alla fina läsare!
 
Då var det redan onsdag igen och halva veckan har gått. Jag har varit väldigt aktiv med tränandet men imorgon blir det vilodag då vi beger oss till Tyskland för en dags utflykt. 
 
I övrigt är det lite nya saker som kommer hända till hösten som är otroligt spännande och något jag ser fram emot otroligt mycket! Wooho!
 
Ikväll ska det bli middag hos pojkvännen med hans goa vänner och kanske, kanske finns där även fint skånebesök? Annars träffar jag de fina skåningarna imorgon på tysklandsutflykten :). 
 
Till er, mina kära vänner som jag känner i verkligheten och inte bara via nätet. Bilderna från Rosenbergsfestivalen finns på min FB. Inte särskilt många bilder men absolut bättre än ingenting! Ni andra får hålla er till tåls eller smygtitta så mycket det bara går :P. 
 
Nu ska jag packa väskan för natten och sätta igång lite Little Britain, älskar fortfarande det... 
 
Over and out.
 
 

Kommentarer
Postat av: Herbert

Have Fun tomorrow in Germany , and tonight , what will be new in host? Wish you a beautiful day my dear friend

2013-07-16 @ 07:35:19
Postat av: Cicci

Hej Alice! Hoppas allt är bra med dig, vet inte om du kikar in här lika ofta som innan men jag chansar! Jag har precis börjat skriva igen.. Och så kom det upp de här enstaka ofrivilligt utvalda orden som blir länkade i ens inlägg. Vet att du också haft det förut, har du någon aning om hur jag får bort dem?? :P Vet inte alls vad den funktionen hette eller var den ligger inlagd. Har nämligen inte haft det så på flera månader men så blev mitt nya inlägg så, med länkade ord.

Värt att chansa! Kram Cicci

Svar: Hej Cicci!Oj, nej jag är här sällan men ville se ifall någon hade skrivit och det hade de ju! Jag tror det är de där sponsorerna där man får betalt för klick som spökar. Minns det som att de i vissa fall tog ord som de kunde finna någon sponsor till och gjorde reklam mitt i inlägget. Tipset är at tta bort reklamtaggarna i bloggen så tror jag att du blir kvitt problemet Cicci :) KUl att du skrev och hoppas det löser sig!

Kram!
Alice ♥

2013-07-27 @ 23:39:38
URL: http://ciccela.blogg.se
Postat av: Anonym

Guud vad jag saknar dig hoppas du tittar in på bloggen snart igen.

Svar: Kanske gör det snart igen :) Kul att du skriver trots att inte jag gör det :)!
Alice ♥

2013-07-31 @ 00:22:56
Postat av: Danne

Har riktig alice abstinens inte ett livstecken på hela sommaren. Kul att du e tbx bomba oss med bilder nu

Svar: Haha aw, jadå det kommer! Sakta men säkert :)
Alice ♥

2013-08-14 @ 12:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0