Intesiva dagar..check.

Nu var det ett tag sedan jag skrev..igen. Har varit några intesiva veckor och framför allt ett väldigt intesivt veckoslut för min del. 
 
De senatse dagarna fram till fredag var det statistikplugg som gällde. Pluggade så gott det gick och tentan skrev jag i fredags och förhoppningsvis klarade jag den, men ingenting är helt säkert. Ni får gärna hålla tummarna lite extra hårt för mig. 
 
När tentan var skriven åkte jag, pojkvännen och två vänner till iväg till Gekås för lite sommarshopping. Vi fixade det på hyfsad tid och trots att det var svårt att få parkering var där inte sådär sjukligt mycket folk att man krockade med tanter hit och dit. 
 
Några goda inköp blev det, till och med klädesplagg för min del. Det ör nig första gången det klaffar så bra :). 
 
Igår var det kalas och därefter var tanken att det skulle bli lite mpjitokväll härhemma. Kalaset var kanon och mysiga människor, vi begav oss hem i hyfsad tid för att möta upp några vänner. Tyvärr kom inte alla men vi hade en mysig kväll med de vännerna som dök upp :) Ett härligt gäng. Kändes lite onödigt att jag inhandlade saker inför en mojitokväll som inte blev av bara.. Men men, romen står iaf på kylning om man rent spontant skulle få för sig att det är dags för en sådan. 
 
Nu sitter jag här hemma och är trött som ett helt ålderdomshem. Har varit på middag hos pojkvännens föräldrar och spelat lite spel. Mitt nya mission under sommaren är att påbörja Game of Thornes böckerna, fick låna ettav av pojkvännen idag så vi får se om den påbörjas idag eller imorgon. 
 
Hoppas alla haft en lika go helg som jag så hörs vi av imorgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0