Voila!

Sådär pluggandet är klart för dagen. Jag har precis gått in från balkongen efter att ha läst 1½ kapitel ur boken Drunkna inte i dina känslor. En riktigt bra bok som handlar om Hyper sensitive begåvade människor. Vad det innebär? När man är hyper sensitive så känner man av och kan läsa känslor och stämningar som många andra inte kan. Man har starka känslor för allt man uppfattar och ibland kan kä'nslorna och dess uppfattningar/tolkningar ta övertaget över en ibland. 
 
Att jag läser boken beror såklart på att jag tillhör den 20%-iga skaran som är väldigt känslig. Med känslig innebär detta inte att allt är dåligt eller negativt. I många lägen kan det vara bra att kunna läsa av andras känslor och stämningar, exempelvis på en arbetsplats. En stor nackdel när man är HS är att man gärna tar över andra människors känslor och att man ofta tänker mer på andra än sig själv. 
 
Om ni känner igen er tycker jag ni ska läsa boken. Allt stämmer givetvisi nte men där finns mytcket att ta till sig och många bra tips. Ibland kan det vara svårt att hantera att man är starkskör som Doris och Maggan vill använda i sin bok.
 
Men nu ska jag dricka lite vatten och försöka vakna ur min solslumran för att kunna ta en promenad med hundarna innan träningspasset ikväll! Hörs av senare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0